juli 20, 2017

Belægningsarbejde med omhu

brolægger

Har du brug for hjælp til at få ordnet haven eller har du brug for materialer til haven? Så kan Trekantens Træfældning og Anlægsgartner hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed. Firmaet kommer ud til kunder i bl.a. Vejle, Kolding og Haderslev og gør alt for, at kunderne bliver tilfredse med resultatet. Mange af kunderne kommer igen når de får et nyt projekt, fordi de har været tilfredse med deres tidligere besøg hos Trekantens Træfældning og Anlægsgartner.

Derfor skal du bruge Trekantens Træfældning og Anlægsgartner:

Trekantens Træfældning og Anlægsgartner har eksisteret i mange år og har gennem årenes løb formået, at skabe smukt og professionelt belægningsarbejde. Firmaet har kontakt med pålidelige leverandører, der udelukkende leverer materiale i top kvalitet. Firmaet går ikke ned på kvalitet, idet materialet skal kunne holde i mange år. Medarbejderne hos Trekantens Træfældning og Anlægsgartner har lavet tonsvis af terrasser, indkørsler og gangstier. Firmaet har mange forskellige slags kunder og udfører arbejde for både erhverv og privat. Prismæssigt er det forskelligt hvad firmaet tager for belægningsarbejde, idet prisen afhænger af materievalg samt hvor stort et område, der er tale om. Det er altid en god ide at få en prisvurdering, inden man siger ja til at få lagt fliser. På denne måde undgår kunden at blive skuffet over prisen. Trekantens Træfældning og Anlægsgartner kan tilbyde kunden anlæggelse af beton, tegl, granit og brosten. Medarbejderne er altid villige til at hjælpe dig som kunde med, hvad der passer til din grund.

Som det fremgår af firmaets navn, så kører Trekantens Træfældning og Anlægsgartner ud til alle kunder i trekantsområdet. Hvis du har en særlig type belægningsarbejde, så er det ikke en opgave, som medarbejderne ikke kan klare. Alle medarbejde er kompetente og har en solid uddannelse i rygsækken. De får løbende ny viden indenfor faget således, at de altid kan give kunden den bedste vejledning og den bedste arbejdskraft.

Tips og tricks til gør-det-selv-belægningsarbejde:

Hvis du tør at kaste dig ud i, at anlægge terrasse eller andet selv, så er der her nogle råd til, hvordan det skal gøres. Når de professionelle anlægsgartnere skal lave terrasser, så vander de gruset som det første. På denne måde undgår de, at belægningen bliver ujævn. Som amatør kan det være svært at se, hvornår gruset har fået vand nok. Selvom gruset kan se tørt ud, så vil gruset typisk være tørt længere nede i laget. For din egen sikkerhedsskyld anbefales det, at gruset bliver vandet helt igennem så du på denne måde sikrer dig, at gruset er vådt nok. Vådt grus medfører, at terrassen vil komme til at ligge på en jævn overflade, så ujævnheder undgås.

Når fliserne er lagt er det vigtigt, at du er bevidst om, hvilken slags sand du bruger til at lægge mellem fliserne. Almindeligt strandsand er ikke egnet til at fylde fugerne mellem fliserne ud, idet sandkornene ikke har den rette struktur til at kunne fylde hulrummene ud. Det er mere egnet at bruge fugesand, idet disse sandkorn er kantede og dermed kan pakke sig sammen og fylde hulrummene ud.