januar 12, 2017

Fadølsanlæg til den rigtig gode fest

fadøl

Det er bare helt vildt smart med sådan et fadølsanlæg, når man skal holde fest. Ikke noget med dåser og flasker over det hele. Man skal bare have et glas, hvor man jo vel og mærke kan bruge det samme hele aftenen, og så går man bare op til anlægget og fylder det med dejligt forfriskende, kold øl med masser af smag og bobler.

Når man nu slipper for flasker og dåser, så betyder det også at der bliver mere plads i køleskabet. Det er jo typisk der, man vil opbevare flasker og dåser, for at de skal være kolde, og så er der aldrig plads til ret meget andet end det. Men når man har et fadølsanlæg, som jo ikke skal være i køleskabet, så er der pludselig meget mere plads der til en masse lækker mad. Man skal jo også gerne have noget at spise til alle de øl, man drikker på sådan en aften, og når der er plads i køleskabet, kan man pludselig lave noget lidt vildere end bare chips med dip. Det vil gæsterne nok sætte pris på i længden.

Endnu en fordel: man skal ikke rydde de tomme flasker og dåser op bagefter. Man skal selvfølgelig rydde glassene op, men de fylder ikke nær så meget, og de skal bare i skraldespanden. Dåser og flasker skal slæbes ned til en flaskeautomat, der aldrig virker, når man skal bruge den. Det er bare ikke det, man gider dagen efter en fest. Der vil man gerne slappe af og nyde livet og pleje sine tømmermænd, hvis man har nogle.

Anbefaling af steder der udlejer fadølsanlæg:

http://eventy.dk/leje-af-fadoelsanlaeg/

http://festli.dk/f-leje-af-fadolsanlaeg/

Et fadølsanlæg gør bare noget rigtig godt for festen

Det smager bare godt sådan noget øl, og det smager også rigtig godt, når det kommer ud af et fadølsanlæg. Og der er bare noget helt særligt ved sådan en skummende fadøl. Det er ikke helt det samme at sidde og drikke af dåsen.

Derudover så er der bare noget festligt ved et fadølsanlæg. Det gør bare noget ved en fest, at man sådan bare selv kan gå op og tappe en skummende øl fra fad. Det er helt klart en stemnings-booster. Og så ses det ikke så tit. Mange har nok efterhånden prøvet det, men det er ikke kutyme, hvilket vil sige, at folk vil synes, at det er e en lidt sjov gimmick, og det vil dermed gøre noget ekstra godt for festen. Det sjovt sådan at gå op og tappe egen fadøl. Det er ligesom at være på bar. Ens helt egne bar.

Hvordan får man så fat på sådan et fadølsanlæg, for det er ikke sådan noget ret mange bare selv har. Og det behøver men heldigvis heller ikke fylde kælderen eller garagen med, for man kan bare leje et. Der er steder, der udlejer fadølsanlæg. Og ja, man kan få dem med mange forskellige og lækre øl, så der er lidt at vælge mellem.