august 19, 2017

Gardiner til drømmehjemmet

Gardiner

Skræddersyede gardiner til dig i Næstved, Rude, Slagelse, Sorø  og hele Sjælland. Få skræddersyet dine gardiner. Du kan få alt fra plissegardiner til lamelgardiner og mørklægningsgardiner – du kan få alt hvad du kan drømme om i gardinverden, skræddersyet til dine vinduer eller væg til væg, du bestemmer  hvordan de skal være.

Vi kender det alle, vi finder de møbler vi ønsker os,  men kan aldrig finde de helt rigtige gardiner, vi drømmer om noget unik, noget ingen andre har også vil de fleste af os have, at de skal passe til vores hjem og bidrage til den stemning, vi har skabt igennem vores møbler. Det kan være svært at finde lige det, man går og drømmer om. Men nu er der hjælp at hente, du kan få skræddersyet dine gardiner – du kan være med til at bestemme din design. Hvilke type gardin ønsker du, hvilke stof og farve – du vælger det hele selv.

Gardiner skal være unikke – man køber et hus og designer og indretter det unikt. Det hele skal være unikt og din indretning afspejler din personlighed. Dit hus skal være specielt, ingen andre skal kunne sige noget negativt om det – alt, stort og småt skal planlægges og designes til den mindste detalje. Det skal dine gardiner også. Alle rum, vinduer skal have deres helt egne gardiner. Børneværelset, soveværelset, stuen og alle de andre rum. Hvert rum behøver ikke at have samme design, de er jo også indrettet anderledes. Du kan designe alle dine gardiner efter din smag, du kan også lade dig blive inspireret af designeres ideer.

Gardiner med isoleringseffekt

Vidste du at plissegardiner har en isoleringseffekt? Plissegardiner fungerer som termogardiner, hvilket i praksis betyder, at hvis dine vinduer er mere eller mindre påvirket af noget sol eller kulde, så har det en isoleringseffekt fordi plissegardiner er kulde og varmereflekterende. Noget der er plus ved plissegardiner er at du både kan trække den op og ned både oppe fra men også nede fra – mange bruger dette, til vinduer der kigger ud til en trafikeret vej eller gade.

Du kan også få persienner i alle størrelser til dine vinduer – eller glas døre, du bestemmer selv hvor det skal være. De bliver skræddersyet til dit behov. Det er også præcist det, der gør dine gardiner unikke, ingen andre har dem, kun dig.

Hvis du gerne vil sidde og nyde udsigten, men samtidig afskærme for solen, så er markiser måske lige noget få dig.

Få skræddersyet dine gardiner til dit behov. Du kan være med til at designe dine gardiner, du kan vælge hvilke stof det skal være og du kan vælge farve. Skræddersyet gardiner er specielt efterspurgte til soveværelser, hvor man gerne vil have alt er unik og det skal være hyggeligt.  Gardiner kan være med til at skabe stemning i værelset, det kan give hyggestemning og blusse lidt op i romantikken.

Få skræddersyet dine gardiner og nyd udsigten af dine nye vinduer. Læg dit præg også på dine vinduer. Lad alt blive personligt og lev i dit hjem.

Kilde: http://www.gardinerogmarkiser.dk/

Tags :