november 16, 2018

Har du tandlægeskræk?

Fuld narkose

Er du bange for at gå til tandlægen, kan du blot ringe ind til Tandlægerne På Østerbro, som er i København. Tandlægerne På Østerbro har nemlig meget erfaring med tandlægeskræk og afhjælpning deraf. Er du skræklagen for tandlægebesøg, kan du regne med at slippe af med din angst efter blot få besøg hos Tandlægerne På Østerbro. I nogle tilfælde har patienter efter kun et enkelt besøg sluppet af med deres tandlægeskræk.

Tandlægerne På Østerbro’s hjemmeside, kan du se en video, der omhandler tandlægeskræk, samt læse mere om deres klinik og andre behandlinger. Skal du forbi klinikken i København, og har du tandlægeskræk, skal du blot huske at fortælle dem om det i telefonen, når du bestiller din tid. På den måde kan de nemlig bedre forberede sig på dit besøg og således også hjælpe dig bedst muligt – så vil de sørge for, at du får en rigtig god oplevelse hos tandlægen.

Er man tandlægeskræk, er det et stort problem

Der er rigtig mange, der er tandlægeskræk, og de fleste med skrækken har en tendens til at undlade at besøge tandlægen og få tjekket tænder i rigtig lang tid. Mange finder konstant på undskyldninger og ender så med at udskyde besøget, indtil det bliver højst nødvendigt.

Hos Tandlægerne På Østerbro kan du trygt henvende dig med din tandlægeskræk, da de har de rette kompetencer til at behandle dig og tage imod dig, når du træder ind i rammer, der føles utrygge.

Mange menneskers frygt for tandlæge hænger sammen med en dårlig oplevelse tidligere i livet, der gør, at man vælger at undgå at besøge tandlægen og få tjekket, at tænderne er sunde. Når man i lang tid undgår tandlægebesøg, kan man også risikere at skabe en ”angst for angsten”-situation i sit hoved, da man begynder at forvente en angstfølelse i forbindelse med tandlægebesøg, og derfor kan man også selv bidrage til tandlægeskrækken ved at bygge videre på sit billede af tandlæger i det tidsrum, man ikke besøger en tandlæge. Derfor ender man altså med at begrænse sig med tandlægebesøgene, og det kan jo have store konsekvenser for ens tænders sundhed.

Drøm dig væk under din tandlægebehandling i fuld bedøvelse

Uanset hvor bange man er for at gå til tandlægen, er det vigtigt, at man kommer af sted. Besøger du klinikken i København, Tandlægerne På Østerbro, vil de gøre deres absolutte ypperste for at gøre oplevelsen så behagelig for dig som mulig.

Der er nogen, der foretrækker at blive bedøvet, mens de behandles hos tandlægen. Ønsker du en behandling i fuld bedøvelse, kan du blot kontakte Tandlægerne På Østerbro, og så vil de vejlede dig.

Når man vælger at få foretaget sin behandling i fuld bedøvelse, er det ofte, fordi ens tandlægeskræk primært er angst for smerten ved en tandlægebehandling. Hvis man er bange for smerten ved et tandlægebesøg, kan det blive så godt som umuligt at foretage en behandling hos tandlægen, og så kan det være en fordel at vælge at blive lagt i fuld bedøvelse. Vil du gerne være fuldt bedøvet under dit tandlægebesøg, kan du blive det i København hos Tandlægerne På Østerbro.

Tags :