november 7, 2016

Lav en investering som er sikker og favorabel

varmepumper

Du sidder måske og følger med i de forskellige aktiers bevægelser, så du på et tidpunkt kan slå til og score den helt store gevinst. Du er langt fra den eneste, da danskerne investerer flittigt i forskellige former for værdipapirer, da de håber på at kunne tjene lidt ekstra penge.

Du har sikkert selv ofte investeret store summer i aktier i håb om, at aktierne om nogle år skulle være steget i værdi, så du kan sælge dem med profit. Aktiemarkedet er meget svingende, og det kræver is i maven, når der skal kastes penge efter de store danske selskaber. Det er de færreste, der har titlen ”spåkone” til at stå på deres CV, og derfor vælger mange at investere efter mavefornemmelsen. Dog kombinerer de deres fornemmelse med nogle enkelte regnskabsmæssige undersøgelser, som i sidste ende ikke er specielt sigende. Generelt kan man sige, at aktieinvestering for den almene dansker kan minde meget om hasard spil.

Invester dine penge i andet end værdipapirer

Du behøves ikke kun at rette dit blik mod værdipapirer, når du skal tjene lidt ekstra håndøre. Der kan nemlig findes en lang række andre alternativer, som også kan give gode fortjenester. Grunde, huse, møbler, ældre biler osv. Der findes mange fysiske ting, som kan give et godt afkast.

Du kan dog også investere i dit eget hus. Ret dit blik mod din varmeregning, som med garanti er lidt højere, end hvad den egentlige kunne være. For at få bugt med de høje regninger kunne du investere i en varmepumpe, men hvad er en varmepumpe?

Det er en maskine, der kan omdanne naturlige ressourcer som jord, luft og sol til varme. Dette er ekstremt smart, og den kan altså gøre sådan, at du sparer op mod 50% af din varmeregning. Desuden vil den også skære i den CO2, som du udleder, og du vil derfor bidrage til et bedre miljø. En varmepumpe kræver som udgangspunkt, at man lægger et højt startbeløb, men ser man dette som en investering, så er det ikke specielt slemt.

Pumpen skal nemlig nok tjene sig selv ind igen efter nogle år. Varmepumper kan generelt holde længe, og du skal ikke frygte, at den går i stykker, før den har tjent sig ind. Du kan godt regne med, at den tjener sig selv hjem – plus renter. Vil du investere i noget andet end værdipapirer, så er en varmepumpe et godt valg.

Få penge til hygge

Får du først installeret din varmepumpe, er udsigterne til ekstra lommepenge rigtig gode. Skulle du spare 50% på din varmeregning, så har du pludselig mange penge til dig selv hver måned. Disse penge kan du bruge, som det passer dig.

Eksempelvis kunne du geninvestere dem – måske i aktier? Ellers kan du bruge pengene til noget, som har din interesse. En fodboldkamp, en tur på restaurant eller en tur i biografen og se den nye superheltefilm? Det er op til dig, hvad pengene skal bruges på, og hvis du køber en varmepumpe, så kan du godt forberede dig på at have ekstra penge til dig selv.