september 18, 2016

Når du ønsker det bedst mulige resultat – din ejendomsmægler i Nørresundby

samtale med din ejendomsmægler

Hos Danbolig i Nørresundby er vi specialister i at gøre din bolighandel til en positiv oplevelse.

Boligmarkedet er spændende, men desværre kan det af og til være noget mere uforudsigeligt, end vi som ejendomsmægler kunne ønske os. Hvordan det gebærder sig, afhænger i høj grad af det aktuelle udbud og den efterspørgsel, der måtte være. Selv om Danmark ikke hører til blandt de største lande, så er det utroligt, så store forskelle der kan være fra egn til egn. Vort ekspertiseområde er Nørresundby og lokalområder som Aabybro og Vestbjerg, som vi har et stort og mangeårigt kendskab til.

Vi kan naturligvis aldrig garantere dig, at dit køb eller dit salg bliver 100 %, som du ønsker det fra starten. Hvad, vi kan garantere dig, er dog, at vi vil gøre vort absolut bedste, for at du skal få en løsning, som er realistisk og reel og i videst muligt omfang matcher din profil.

Til at gøre det har vi en fantastisk medarbejderstab, hvor alle har samme fokus, nemlig vore kunder og deres ønsker om at købe eller sælge bolig. Der er tale om medarbejdere, der er yderst kompetente og topmotiverede til at levere den absolut bedste løsning, så du får et optimalt resultat.

En ejendomsmægler, der er ved din side, fra start til slut

Hele processen starter med, at vi sætter os sammen og finder ud af, hvor dine prioriteter ligger. Her har du mulighed for at fremlægge de ønsker og forventninger, som du måtte have til den aktuelle handel. Vi kan så informere dig om, hvorvidt det er realistisk i den givne situation, og ellers komme med idéer og forslag, der måske vil stille dig bedre. Når man handler bolig, oplever vi ofte, at vore kunder ikke kun skal forholde sig til det økonomiske aspekt ved handlen, men også det følelsesmæssige. Det er naturligt. Hvis man har boet i en bolig i mange år, hvor man har ”slået rod” og fået gode naboer og venner, er det klart, at det er forbundet med en vis grad af sorg at skulle flytte derfra. Det skal bearbejdes, og her er det vigtigt, at du føler, at du ikke bliver presset til noget. Som din ejendomsmægler har vi god tid, så uanset hvor megen tid du har brug for, skal vi nok nå i mål.

Kaffe på kanden og masser af tid til en snak – det er din Danbolig ejendomsmægler

Står du i en lidt uafklaret situation med hensyn til, om du skal købe eller sælge bolig, er du altid velkommen til at kigge forbi boligbutikken for en helt uforpligtende snak om netop dine muligheder. Du finder os centralt for enden af Limfjordsbroen i Nørresundby. Der er altid kaffe på kanden, og skulle vi være optaget af en anden kunde, kan vi lynhurtigt lave en aftale med dig. Du er naturligvis også velkommen til at aftale en tid over telefonen. Uanset, hvad du vælger, glæder vi os til at se dig.