november 6, 2017

Profilbeklædning er gratis reklame for din virksomhed

Profilbeklædning

Som langt de fleste virksomhedsejere er klar over er en af nøglerne til en virksomheds succes reklame. Ved at sprede kendskab til ens virksomhed blandt forbrugerne, bliver nye potentielle kunder pludselig eksponeret til virksomhedens navn samt hvad den tilbyder. Dette er fordelagtigt på flere forskellige måder.

For det første kan det føre til en stigning i antallet af nye kunder allerede fra starten. Her drejer det sig typisk om kunder der på grund af reklamen bliver mindet om at de har brug for det produkt eller den ydelse virksomheden tilbyder. For det andet er reklamation med til at øge troværdigheden af virksomhedens brand. Forbrugere har en tendens til helst at ville gøre forretning med brands og virksomheder de kender eller allerede har hørt om, og på den måde kan reklamer være med til at anskaffe nye kunder flere år ind i fremtiden. Der er mange forskellige måder man kan reklamere for sit brand eller sin virksomhed på, men en af de mest effektive måder kommer overraskende nok i form af såkaldt profilbeklædning – som denne.

Hvad er profilbeklædning?

Det er ikke alle der ud fra navnet ”profilbeklædning” kan gætte sig frem til hvad begrebet dækker, men når man først ved hvad det drejer sig om giver ordet fin mening. Profilbeklædning er et fællesterm for forskellige beklædningsgenstande der bruges til at reklamere for en bestemt virksomheds eller et bestemt brands profil. Sagt på en anden måde dækker begrebet over beklædning der reklamerer for en virksomhed eller et brand på den ene eller den anden måde. Typisk ses det i form af trykte logoer på T-shirts, hatte eller andre beklædningsgenstande. I nogle tilfælde er der udover et eller flere logoer også påtrykt virksomhedens navn og kontaktoplysninger.

Profilbeklædning er en af de mest effektive former for reklame når man tager prisen i betragtning. Typisk er det forholdsvis billigt at få trykt et par hundrede T-shirts med logo, og T-shirts og andre beklædningsgenstande har det med at blive brugt i mange år fremover. Når folk fra en virksomhed går rundt med profilbeklædning i offentligheden fungerer de i princippet som omvandrende reklameskilte for virksomheden, der kun har kostet hvad den enkelte beklædningsgenstand kostede at købe. Dette er på den måde en del billigere og meget mere omkostningseffektivt end mange andre former for reklamer.

Hvilken form for profilbeklædning bør man vælge?

Der er mange forskellige former for profilbeklædning at vælge imellem. Alt efter hvad formålet er kan det dog være at nogle typer beklædning er mere relevante end andre. Har virksomheden et løbehold kan det for eksempel være relevant at investere i løbe T-shirts med virksomhedens logo på. Er man til konference eller til messe kan det dog være mere passende at dem der repræsenterer virksomheden bærer en polo med logo og navn på, og til kundemøder vil en jakke og en skjorte med logo være mest relevant. Heldigvis findes der et utal af forskellige muligheder når det kommer til profilbeklædning, og de forskellige beklædningsgenstande fås ofte i flere forskellige størrelser og farver så man kan have fuld kontrol over hvordan profilbeklædningen ser ud.