april 28, 2017

Stift dit eget selskab – Se her hvordan

selskab

Trænger du til hjælp til at få realiseret drømmen og få stiftet dit selskab? Der er heldigvis ikke lang vej til hjælpen, for den finder du her hos os. Gennem flere års erfaring har vi rådgivet og hjulpet iværksættere og selskabsstiftere, og vi heler processen ud og ind og er vant til at svare på komplicerede problemstillinger, forenkle dem, og sørge for at du får mest ud af dit nystiftede selskab. Vi har arbejdet både med førstegangsstiftere og garvede virksomhedsejere, og uanset hvilken type du er, garanterer vi dig for den bedste service på markedet.

Vi kender til den spænding og de forventninger, der opstår inden man skal stifte et selskab og endelig tage til handling for at starte noget nyt op. Det er et stort skridt, og det er helt naturligt, at der opstår mange spørgsmål undervejs. Der kan også opstå en frustration over ikke helt at være sat ind i alle de regler, som selskabsloven omfatter, men det er derfor vi er her. Vi hjælper dig igennem hele processen og vil gøre hele oplevelsen så sikker og tryg som mulig. Allerede under opstartsfasen er det rart at være 100 procent sikker på, om du nu har valgt den rigtige selskabsform, og vi sørger for at fjerne hver en tvivl og rådgive dig i den rigtige retning, så du får mest ud af dit selskab som muligt.

Vi guider dig igennem de forskellige selskabsformer, og når du har besluttet dig for hvilken type der passer dig bedst, så kan vi registrere dig og dit selskab til Erhvervsstyrelsen, så du inden for få dage er udstyret med et CVR-nummer og kan begynde at drive virksomhed. Det tager faktisk ikke mere end 1-2 dage at få oprettet og registreret et selskab. Vi vejleder dig også om fremtidsmuligheder, om der for eksempel er mulighed for frasalg eller tilkøb af selskabet osv.

Det er absolut kun en rational beslutning at bede om hjælp så tidligt i stiftelsen af et selskab som muligt. Selvom det kan virke enkelt og hurtigt at stifte et selskab, så er der trods alt mange regler og hensyn man skal tage sig, og det kan især være behageligt for dig, der første gang stifter et selskab, at være helt forstået med hvilke muligheder og begrænsninger du har.

Besøg denne hjemmeside og kom i gang med det samme.

Hos os får du skræddersyet rådgivning og individuel vejledning, som er tilpasset netop dig og din virksomhed. Vi tilbyder et team af professionelle advokater, der har mange års erfaring med selskabsstiftelse og virksomhedsdrift. Vi vejleder dig om de gældende regler, så du altid er trit med de lovmæssige regler, og samtidig sørger vi også for at opdatere dig med det samme, hvis nye ændringer træder i kraft. Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at booke et møde, hvor vi kan drøfte din situation. Dette er selvfølgelig uforpligtende, og du kan derefter vurdere, om du vil lade os være din hjælp på sidelinjen under hele stiftelsen, og også efterfølgende. Du finder vores kontaktoplysninger her på siden, og vi forsøger at svare dig så hurtigt som muligt.

Gør som 2000 andre danskere, og stift et selskab i år. Der er i særdeles store favorable vilkår for dig, som tør satse på noget nyt, for der findes flere selskabsformer med begrænset hæftelse. Det betyder altså, at du ikke har risiko for at miste mere, end hvad du indskyder ved stiftelsen af selskabet. Det kan være meget betryggende at vide på forhånd, hvor store omkostninger en eventuel konkurs måtte medbringe. Alt det, og meget mere, står vi klar til at rådgive dig om. Ring allerede i dag.

Tags :