juli 14, 2016

Tørretumbler test – 3 modeller du skal holde øje med i år

tørretumbler

Står du og skal bruge en ny tørretumbler, så kan det være, du har svært ved at beslutte dig for, hvilken model du skal kaste dine penge efter. Og det er ikke så mærkeligt. Det kan nemlig være svært at blive klog på de mange forskellige mærker og modeller, der nu engang findes inden for tørretumblere. Dog vil du her kunne finde tre modeller, som ligger i toppen af poppen, når det gælder tørretumblere, der er på markedet her og nu, og som du skal holde øje med i år.

Vil du læse en mere dybdegående test, kan du tage et kig på denne tørretumbler test.

Bosch WTW84362SN – Den støjsvage kundefavorit

Til at starte med tager vi et nærmere kig på en af de populære maskiner fra Bosch. Det er deres WTW84362SN model, som kan bestilles direkte på nettet, hvis den kunne være noget for dig.

Det er helt afgjort en af kundernes favoritter, og den har blandt andet scoret en gennemsnitsbedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner fra mere end 30 tilfredse kunder hos White Away. Denne model støjer minimalt, og så er den energimærket A++, hvilket gør den yderst energivenlig.

Miele T 8867 – Bedst i test hos Tænk 

Den næste model, som vi her skal omkring, er fra Miele, som man måske primært vil forbinde med støvsugere. Dog har de også lavet mange andre hårde hvidevarer – deriblandt en lang række tørretumblere. Og deres T 8867 model er helt klart en af favoritterne på markedet lige nu. Faktisk er den så god, at den hos forbrugerrådet Tænk har vundet prisen »Bedst i Test«.

Med plads til 8 kg tøj af gangen og en plads i energiklassen A+ er du garanteret en solid tørretumbler til de næste mange år. Et lidt dyrere valg end de andre her i denne tørretumbler test, men så afgjort pengene værd.

Siemens WT44W362DN – Tørretumbleren med de mange funktioner

Den tredje model, som vi i dag her runder i denne tørretumbler test, er en model fra Siemens, som helt sikkert også har fortjent en plads blandt de forreste i feltet. Siemens har her produceret en prisvenlig model, der ligger i nogenlunde samme prisleje som modellen fra Bosch herover.

Her kan du nyde godt af en A++ tørretumbler med plads til 7 kg tøj af gangen. Anbefales til en husstand med fire-fem personer, så hvis det svarer til jeres, så vil det ikke være et dårligt valg.

Det var så de tre modeller, som det kunne blive til i dag. Det har forhåbentlig været med til at kaste et bedre lys over de suveræne modeller, der er på markedet lige nu og her. Hvad enten du vælger tørretumbleren fra Bosch, Miele eller Siemens, så vil du vælge en maskine, der kan holde til mange år fremover.

Derudover vil du også få miljøvenlige modeller, da de alle sammen som minimum er i A+ klassen, hvilket helt klart er i den bedre ende af skalaen. Kun A++ og A+++ er bedre end det, og både Bosch og Siemens modellerne er i A++ klassen. Så er miljøet vigtigt for dig, så kan du jo med fordel gå efter en af de to modeller.